G-Works CyberProtect

Waarom digitale monitoring?

Digitale ongediertebestrijding verhoogt de efficiëntie en controle ter plaatse op een 24/7 basis. Het resultaat is een perfecte controle in meerdere gebouwen. Deze gegevens worden samengevoegd, wat zorgt voor een transparante en betrouwbare bescherming tegen ongedierte. 

Hoe gaat het te werk?  

Zodra één van de digitale vallen afgaat wordt er een bericht verstuurd naar ons platform. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen reageren en het probleem onmiddellijk kunnen aanpakken. 

Deze meldingen worden omgezet naar een digitaal rapport dat 24/7 beschikbaar is voor u. Deze informatie helpt ons uw bedrijf beter te beschermen tegen mogelijk toekomstige ongedierte plagen.


Gifvrije oplossing

Giftig lokaas is blijft een doeltreffend middel, maar kan schade toebrengen aan het milieu. Als het ongedierte bijvoorbeeld niet onmiddellijk sterft, wordt het opgegeten door een ander dier en komt het gif in het milieu terecht. Met mechanische digitale vallen kunnen we dit probleem vermijden.

24/7 monitoring

Door 24/7 monitoring krijgen we continu rapporten en informatie hierdoor kunnen wij onmiddellijk reageren. Bij de traditionele behandeling worden er inspecties gedaan om de 2,3 of 4 maanden of eens per jaar.

Gedetailleerde analyse

Door de 24/7 monitoring en het continu verwerken van informatie die gestuurd wordt naar ons online Pest Control platform kunnen we zeer gedetailleerde analyses maken. Deze analyses kan u exporteren en overhandigen bij een audit.

Voorkom schade

Als een probleem niet snel aangepakt word kan dit probleem zich vergroten waardoor er materiële en financiële schade kan ontstaan. Met digitale monitoring voorkom je dit doordat we sneller het probleem kunnen aanpakken.


Multi Catch Rat Box

De Multi Catch Rat Box is een automatisch en digitaal volgbaar effectief systeem voor rattenbestrijding. Deze wordt voornamelijk toegepast in  stedelijke gebieden,  kleine en grote industrie . De Multi Catch Rat Box is uitgerust met slimme sensoren die u uitgebreide data doorstuurt wanneer de ratten het systeem bezoeken, hoe vaak en hoeveel er van de lokstof gegeten wordt bij elk bezoek. Hierdoor kunnen wij voor een perfecte opvolging zorgen dat grotere en betere vangresultaten oplevert.

De Multi Catch Rat Box werkt met een vloeistof dat gifvrij en veilig is, zo kan er geen schade aan het milieu toegebracht worden.

Klik hier voor meer info!

Traditionele vs Moderne Pest Control

Bij traditionele ongediertebestrijding kan het langer duren tegen dat het probleem opgemerkt en aangepakt wordt, hierdoor vergroot de mogelijke schade en last. Met G-Works CyberProtect kan dit niet gebeuren, door de 24/7 digitale monitoring kunnen wij een probleem opmerken voor u het doorheeft.​

Wenst u meer informatie over G-Works CyberProtect? 

Splits e-mailadressen met een komma.